jeesus%20ja%20lammas2-normal.jpg


Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä,laupeuden Isä ja kaiken lohdutuksen Jumala.

Hän lohduttaa meitä kaikissa ahdistuksissamme, että me sillä lohdutuksella, jolla Jumala meitä itseämme lohduttaa, voisimme lohduttaa niitä, jotka ovat kaikenlaisissa ahdistuksissa.

Niinkuin Kristuksen kärsimykset tulevat runsaina osaksemme, samoin tulee Kristuksen kautta osaksemme runsaana myös lohdutus.

Jos me olemme ahdistuksessa, se on teille lohdutukseksi ja pelastukseksi.Jos taas saamme lohdutusta, sekin on teille lohdutukseksi ja vaikuttaa niin, että te kestätte samat kärsimykset, joita mekin kärsimme.

Meillä on teistä varma toivo,sillä me tiedämme,että niin kuin te olette osallisia kärsimyksestä, samoin te olette osallisia lohdutuksesta.

Emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä ahdistuksesta, johon jouduimme Aasiassa. Ahdinkomme oli niin suunnaton ja ylivoimainen, että olimme epätoivoisia hengestämmekin.

Pidimme itseämme jo kuolemaan tuomittuina, ettemme luottaisi itseemme vaan Jumalaan, joka herättää kuolleet.

Niin suuresta kuolemanvaarasta hän pelasti meidät ja yhä pelastaa.Häneen me olemme panneet sen toivon, että hän vastedeskin pelastaa,

kun tekin autatte meitä rukouksin. Näin nousee monien suusta meidän tähtemme kiitos Jumalalle, siitä armolahjasta, joka on tullut osaksemme.