Kun joku ihminen on sinulle kallisarvoinen, kaikki häneen liittyvä muuttuu kallisarvoiseksi. Jeesus on uskoville niin kallisarvoinen, että kaikki häneen liittyvä on kallisarvoista."Vaatteesi tuoksuvat mirhalta, aaloelta ja kassialta," Daavid sanoi.( Ps.45:9), aivankuin Vapahtajan vaatteet olisivat olleet niin hänen olemuksensa kyllästämät, että Daavidin oli pakko rakastaa niitäkin.
Jokainen maatilkku, johon hänen pyhät jalkansa ovat astuneet, jokainen sana, jonka hänen siunatut huulensa ovat lausuneet, jokainen ajatus, jonka kohtaamme hänen kirjoitetussa sanassaan-- kaikki ne ovat meille mittaamattoman kallisarvoisia.
Tämä koskee myös Kristuksen nimiä. Ne kaikki kuulostavat uskovan korvissa ihanilta. Häntä voi sanoa seurakunnan yljäksi tai ystäväksi, häntä voi kuvata maailman perustamisesta saakka teurastettuna karitsana-- kuninkaana, profeettana, pappina: jokainen Mestarimme nimitys--Immanuel, Ihmeellinen Neuvonantaja-- jokainen nimi tiukkuu hunajaa.
Mutta jos jokin nimi on muita ihanampi, niin se on JEESUS. JEESUS! Se nimi saa taivaan harput solisemaan kaunista sävelmää. JEESUS! Seon kudottu meidän ylistyksemme kuituihin. Monet virtemme alkavat tällä nimellä, ja tuskin ainoakaan laulamisen arvoinen virsi päättyy mainitsematta sitä.Se on kaikkien riemujen summa. Se on taivaan kellojen soitto, ajatusten meri pienessäkin puheen pisarassa, verraton kaksitavuinen oratorio. Sen kuuteen kirjaimeen mahtuvat kaikki ikuisuuden hallelujat.
JEESUS!
                                       C. H.Spurgeon


1459461.jpg