Herra, varusta meidät uudelleen Pyhällä Hengellä.Sinä saat koko elämämme hallintavallan. Tapahtukoon Sinun tahtosi,ei meidän. Pyydän meille viisautta tuleviin asioihin.Anna luovia ajatuksia ja osoita asioita, jotka ovat hyödyksi kaikille muillekin.Anna meille viisauden henki.
Anna meille arvostelukykyä ja ymmärrystä, jotta voisimme ratkaista vaikeitakin ongelmia. Anna Pyhä Henki neuvoja vastuutehtävissämme. Anna  Hengen yliluonnollisia lahjoja.Pyydän, että oppisimme tuntemaan Jeesuksen paremmin.
Rukoilen, että Jeesus ilmestyisi meille. Rakas Pyhä Henki, pysäytä meidät, ennenkuin teemme syntiä. Jumala, täytä meidät Herran pelon hengellä, ettemme millään elämämme alueella tekisi mitään, mikä on väärin, siveetöntä tai sopimatonta. Pyhä Henki, ole puolustajamme, ohjaajamme, johtajamme ja auttajamme.
Anna meille Jumalan sanan nälkä ja jano. Kiitos, että Jumalan sana saa uskon kasvamaan sydämissämme. Anna meille hengellistä näkökykyä, jotta pystymme tunnistamaan kaikki Jumalan sanan ihmeelliset asiat.
Siunaa ja varjele maatamme ja kansaamme kaikelta pahalta.Anna viisautta hallitukselle ja eduskunnalle tekemään Sinun tahtosi mukaisia päätöksiä.
Anna väkevä herätys kansamme keskuuteen.Kaikkea tätä me pyydämme, Isä
Sinulta Jeesuksen nimessä. Aamen

1156422.jpg