Taivaasta Hän tuli, Hän tuli Isän helmasta. Hän tunsi meidät kokonansa, ei ollut Hänelle meissä mitään salattua. Hän tiesi tarkalleen, kuinka syntisiä olemme. Ei kenelläkään meistä olisi ollut mitään mahdollisuuksia pelastua, ei pienintäkään, vaan kaikki olisimme olleet iänkaikkisesti kadotettuja ilman Häntä.

Mutta Isän rakkaus ja Pojan kuuliaisuus olivat ihmiskunnan pelastus. Hän ei rangaissut eikä tuominnut, vaan omassa ruumiissaan kantoi syntimme ristinpuulla. Synniksi tehtynä Hän otti vastaan Jumalan tuomion. Hän, viaton, kärsi meille kuuluvan osan.

Hänen tuskanhuutonsa Golgatalla on jo vaiennut, työ on tehty, maailma pelastettu. Sinun osasi on vain ottaa täytetty työ vastaan. Ota vastaan Herramme rakkauden osoitus, ettei se jää kohdallasi tyhjäksi.

Siunattu Vapahtaja! Sinua saamme ylistää ja kiittää, Sinua saamme palvoa ja riemuita siitä osasta, jonka olet meille ristillä lunastanut. Sinulla on taivaan suurin kunnia ja kirkkaus! Nyt Sinun pyhäsi odottavat vain sitä aikaa, jolloin " kaikki polvet notkistuvat Jeesuksen nimeen, ja jokainen kieli tunnustaa Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra". Tulkoon se hetki jo pian!



987604.jpg