Se on meidän perintöosamme vakuutena. ( Efesolaisk. 1:14 )

Miten ihmeellistä onkaan saada ravintonsa Jeesuksesta! Silti kokemuksemme Hänestä on parhaimmillaankin epätäydellistä -- se on vain aavistus Hänen hyvyydestään. Me olemme saaneet  " maistaa" Herran hyvyyttä ( Ps 34:9 ), mutta emme vielä tiedä, kuinka hyvä Hän on. Tiedämme vain, että maistettuamme tahdomme lisää.
Olemme saaneet nauttia Hengen ensihedelmiä, ja ne ovat herättäneet meissä taivaallisen sadon nälän ja janon. Me " huokailemme odottaessamme Jumalan lapseksi pääsemistä " ( Room. 8:23 )
Täällä me olemme kuin Israelin kansa autiomaassa, missä se sai vain näytteitä Kanaaninmaan rypäleistä. Siellä me pääsemme viinitarhaan. Täällä me näemme mannan satavan pieninä hiutaleina, mutta siellä me saamme syödä taivaan leipää. Me olemme vasta hengellisen koulumme alaluokilla. Olemme oppineet aakkosten ensimmäiset kirjaimet, mutta vielä emme osaa laatia lauseita emmekä edes lukea kokonaisia sanoja. Mutta oltuamme viisi minuuttia taivaassa tiedämme enemmän kuin kaikki maailman filosofit. Tällä hetkellä meillä on paljon polttavia toiveita, mutta pian kaikki toiveemme täyttyvät.
Odota taivasta, ystäväni. Lyhyen ajan kuluttua pääset eroon vaikeuksistasi. Kyyneleiset silmäsi eivät enää itke. Saat rakkauden ja ihmetyksen vallassa katsella istuimella istuvan Herran loistoa. Saat itsekin istua Hänen valtaistuimellaan ja jakaa Hänen kirkkautensa voiton. Hänen kruununsa, Hänen ilonsa, Hänen paratiisinsa -- kaikki on sinun. Sinä saat perinnön yhdessä kaikkeuden Perillisen kanssa.

C. H. Spurgeon